de   futurist

Je gids uit de toekomst

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

The Indie Awards: nomineer jouw favoriete indie-auteur

 

Heb je onlangs een boek van een indie-auteur gelezen waar je nu nog van loopt te stuiteren? Nomineer het dan voor The Indie Awards! Vul hier het formulier in en nomineer jouw favoriet. Boeken nomineren kan alleen in november. Save the date: zaterdag 14 april is de uitreiking!

 

 

 

 

The Indie Awards zijn een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books). The Indie Awards zijn in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten. Er zal een jaarlijks terugkerend evenement plaatsvinden in de vorm van een Awardshow.

 

 

 

The Indie Awards bestaan uit juryprijzen (een driekoppige jury bepaalt de top drie – de shortlist – en kiest een winnaar) en publieksprijzen (lezers mogen stemmen op alle deelnemers). 

 

 

Je kunt boeken nomineren in de categorieën:

  • Beste boek 2017

  • Meest verrassende plottwist

  • Meest memorabele personage

  • Mooiste cover

  • Meest spannende cliffhanger

 

 

 

 

Please reload

Please reload