de   futurist

Je gids uit de toekomst

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Speeddaten tijdens DCC

 

Dit weekend is Dutch Comic Con in Utrecht met als overkoepelend thema Heroes. En natuurlijk kom je in je beste cosplay outfit om al die wedstrijden te winnen. Maar je kunt ook deelnemen aan workshops, zoals zwaardvechten. Of de HoneyComb Maze uit Comedy Central’s Takeshi’s Castle bestormen omg! Je kunt Cyarine vragen hoe het is om als Nederlandse illustrator 1,4 miljoen volgers te hebben op Instagram. En je kunt de Harry Potter quiz doen. En je kunt kaartjes winnen voor de nieuwe Star Wars.

 

 

Speciaal voor deze editie zijn er speed date sessies. Niks is namelijk zo'n afknapper als niet-begrepen one liners uit je lievelingscomic. De Speed Date wordt geleid door Dr Love, die zichzelf specialiseert in geek dating.


Ga dit weekend ook langs Nikki Smits: de illustrator van de korte verhalen Momir en The Age of Trance. Je vindt haar hier: HalD , Stand DS-C03.

 

Op zondag leest Johan Klein Haneveld een kort verhaal voor dat is genomineerd voor de verhalenwedstrijd. Van 15.30 tot 16.30 uur vinden de voorleessessies en de prijsuitreiking plaats in de Cozy Corner. Voor De Futurist schreef hij het korte verhaal De cactus liep voorbij

 

 

 

Please reload

Please reload