de   futurist

Je gids uit de toekomst

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Dit is Savriël Dillingh

Savriël Dillingh deed veel te lang over zijn studie Engelse literatuur en woont met zijn vriendin in het mooie Amsterdam. Het is zijn grote droom ooit te kunnen leven van schrijven van snoeiharde literatuur met hoofdletter L. Om deze droom te bekostigen, klust hij bij als freelancer. 

 

Savriël is gefascineerd door filosofie en technologie, en dan voornamelijk op hoe zij de maatschappij beïnvloeden. Hij hoopt dat de toekomst er rooskleurig uit ziet, en dat we over vijftig jaar beginnen na te denken over het koloniseren van andere planeten, om de onze te sparen. Maar daar is nog een hoop voor nodig.

 

Zijn favoriete sciencefictionboek

'The Dispossessed van Ursula K. Le Guin.'

 

Zijn favoriete sciencefictionserie

'Firefly en Star Trek: Deep Space 9. Ik ben met klem een trekkie en heb ontzettend veel zin in de nieuwe serie (Star Trek: Discovery) die eind 2017 van start gaat. Begin maar liever niet over de film-remakes. Dankjewel.'

 

Please reload

Please reload