de   futurist

Je gids uit de toekomst

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Dit is Senne Trip

Senne Trip maakte de animatie voor het korte verhaal Zomermensen. Ze is een illustrator die dus ook graag experimenteert met animatie. Ze studeerde in 2016 af aan Academie Minerva en werkt sindsdien als freelance illustrator in Groningen. Ze heeft een passie voor het vertellen van verhalen en maakt illustraties voor onder andere De Volkskrant, Uitgeverij Prometheus, De Consumentenbond, Scoop Magazine, Provincie Groningen en Provincie Drenthe.

 

Senne is ook onderdeel van het illustratiecollectief Knetterijs. Ze delen een studio waar ze hun tijd verdelen tussen freelance projecten en collectieve ondernemingen. 

 

 

Haar favoriete sciencefictionboeken

"Brave New World van Aldous Huxley en The Handmaid's Tale van Margaret Atwood."

 

 

Haar favoriete sciencefictionfilms

"Oeh moeilijk! Ik denk dat E.T., Mad Max en Interstellar bovenaan mijn lijstje staan."

 

 

Haar favoriete sciencefictionserie

"Stranger Things!"

 


"Wat ik vooral hoop is dat er over vijftig jaar eindelijk gelijke rechten voor mannen en vrouwen zijn in kansen, loon en omgang, en dat we de opwarming van de aarde hebben kunnen tegenhouden. Ik denk dat er allerlei technologische innovaties zullen zijn die we ons nu niet eens kunnen voorstellen, maar dat dingen als echte hoover boards en de kolonisatie van mars nog niet bereikt zijn." 

 

 

Meer weten over Senne Trip? Neem een kijkje op haar website!

 

 

 

Please reload

Please reload