de   futurist

Je gids uit de toekomst

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Win Evolutie, het nieuwe boek van Ursula Visser

Genetische manipulatie is een populair onderwerp in sciencefiction. De film Gattaca (1997) is hier een prachtig dystopisch voorbeeld van. Maar ook IRL wordt er veel over gediscussieerd, want moeten we dit bijvoorbeeld toelaten bij embryo's of is het een verwerpelijk idee

Sciencefictionschrijver Ursula Visser neemt dit thema in haar nieuwe boek Evolutie mee outer space.

 

In Evolutie maken we kennis met John Water - de man op de cover die doet denken aan Ramsay Bolton. Hij is de enige overlevende van de geboorte van een drieling en groeit op zonder vader. Er is iets met hem, iets dat hij niet kan thuisbrengen. Al in de eerste paar hoofdstukken komt hij in contact met een groepje vreemdelingen dat hem wil voorbereiden op de 'wende'. Vanaf dat punt komen we steeds meer te weten over de afkomst - én het DNA - van John. We gaan naar andere planeten en maken kennis met het ruimteschip Evolutie dat in dit verhaal de glansrol krijgt. Op een geven moment lijkt het verhaal in te zakken, maar alleen om plaats te maken voor een spannende twist.
 

Evolutie is een van de boeken die Ursula Visser de afgelopen jaren schreef. Toen ze na haar reis door Australië eenmaal de smaak te pakken had, schreef ze het ene korte verhaal na het andere en ging ze in razend tempo over in boeken. Lees hier het inspirerende verhaal van indie-auteur Ursula Visser.

 

"Weet je hoe Evolutie is ontstaan? Door het reizen in een bus door het Engelse landschap. We reden langs een eiland, afgebakend met stenen muurtjes en ineens dacht ik: 'Wat zou het leuk zijn als hier ineens een ruimteschip landt'."

 

Wil jij een fysiek exemplaar van Evolutie winnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina! 10 april maken we de winnaar bekend. 

 

 

Evolutie is uitgegeven door PeruBo Publishing en is als e-book te koop bij The Black Sheep Indie.

 

 

 

 

Please reload

Please reload